John van Schaijk

Joey & John Radioshow | Mfm

Frank Carillo (14 juli 1950) is een Amerikaans gitarist en songwriter. Internationaal is hij bekend door zijn bijdragen aan onder meer Peter Frampton, Cheap Trick, Van Halen en Tom Petty & The Heartbreakers. In 2004 vormde Carillo zijn band Frank Carillo and the Bandoleros, bestaande uit vijf personen, waarmee hij inmiddels twee cd's heeft geproduceerd. Carillo en George Kooymans In Nederland is Carillo voornamelijk bekend om zijn samenwerking met Golden Earring-gitarist George Kooymans. Frank Carillo leert George Kooymans in 1992 kennen. Na deze ontmoeting zijn de twee vrienden geworden en hebben zij verschillende malen samengewerkt. Zo heeft Carillo een grote rol gehad in het produceren van de Golden Earring-albums Milbrook U.S.A en Tits 'n ass. Naast de samenwerking met de Golden Earring-albums hebben Carillo en Kooymans ook samen een cd opgenomen. Op 2 april 2010 verscheen het album On Location waarop elf zeer uiteenlopende songs staan.

Op 8 mei 2010 hadden we ze voor de eerste keer in de studio in een bijna unplugged sessie, Navarone. Een waanzinnige sessie waar toen al duidelijk was dat deze band op de vooravond van doorbreken stond.

Centrum van Oss 'rockt' en maakt zich op voor een muzikaal weekeinde met rockers uit de regio. Het is de vierde keer dat een aantal cafés in Oss wordt omgedoopt tot ‘rockcafé’. Dit jaar zijn er zes locaties: De Lollipop, De Heer Bommel, Ons Cafeeke, Rebel en nieuwkomers Taverne Silvas en Hei & Ikke 2.0. De line-up bestaat uit tien bands uit de regio. Van rockers uit Ravenstein tot Oss. ,,Vier jaar geleden zijn we gestart met het idee om rockmuziek uit de omgeving een podium te bieden. Vaak zie je toch dat rockbands iets minder snel worden weggezet dan de wat meer allround-bands.

Al 25 jaar houdt Rattlesnake Shake een ongekende reputatie hoog. De balans tussen heftig en hitgevoelig is al jaren een schot in de roos en de in Oss gerijpte mannen weten telkens van elk optreden weer een waar spektakel te maken. Deze keer ook leverbaar als unplugged!

Neerlands beste Metallica cover band, maar ook veel eigen werk. Inmiddels ook ver buiten onze landsgrenzen bekend.

Zet 2 bands die beiden die ver zijn gekomen tijden de Clash of the Coverbands bij elkaar en je krijgt een explosie aan kwaliteit over je heen

STASH bestaat uit Gaby Dumas (lead vocals), Luc de Kort (gitaar en backing vocals), Eric Hermes (drums) en Rik van der Sanden (bas en backing vocals). De band speelt onder andere covers van Skunk Anansie, Foo Fighters, Anouk, U2 en Gavin DeGraw

Ze werd uitgeroepen door 3FM als Serious Talent , waarna optredens bij De Wereld Draait Door, nationale radio en diverse festivals volgden. Dagblad Trouw , beschreef haar als een sterke , zelfverzekerde performer terwijl NRC haar uitriep als de Nederlandse Dusty Springfield .

Vastbesloten om muziekliefhebbers wakker teschudden met hun vintage sound doken de bandleden van The Past Tense in juli 2009 de studio in om hun debuut album op te nemen. The Past Tense bestaat uit 4 bandleden en halen hun inspiratie uit bands als Led Zeppelin Ry Cooder, Alice in Chains, Jimi Hendrix en Pink Floyd.

10 jaar lang zwierven ze over de podia van Nederland… zelfs België… Feesten, motortreffens, kroegen, festivals, zalen… Ruim 200 optredens… 765 gehaktstaven… ontelbare decibels… ruim voldoende alcoholische versnaperingen… 8236 snaren… 2813 drumstokken… 52.336 meter kabel afgerold… 52.330 meter kabel opgerold.

De kroegen in Oss die meedoen aan de Rockronde hebben zaterdag over aanloop weinig te klagen. Het evenement heeft veel bezoekers naar de deelnemende cafés getrokken. Als aanloop werd tussen 12.00 en 14.00 uur al de Rockronde Light gehouden met speciale optredens op vier locaties in de stad. Het echte festival vindt plaats tussen 14.30 en 23.00 uur. Negen bands treden afwisselend op in vijf cafés.

Op zaterdag 19 maart is er in het centrum van Oss een nieuwe editie van de Rockronde! Hierbij zullen er in 5 horecagelegenheden tussen 15:00 en 23:00 maar liefst 10 rockbands optreden. Van semi-akoestisch tot stevige rock, zowel coverbands als bands met eigen werk. Het unieke aan dit evenement is dat de bands na hun optreden hun instrumenten oppakken en doorgaan naar een volgend podium, om daar weer verder te spelen. Op die manier zal er door het centrum van Oss dus een stroming van niet alleen de bands, maar ook van publiek ontstaan

Wederom terug op het RaafFestein, met meer dan 20 acts, waaronder Punk Ass Ninja’s, Björn van der Doelen & Allez Soldaat, Strike2 en Bootleg Betty, en vier verschillende area’s belooft het festival ook dit jaar weer een ongekend succes te worden.

Frank Anthony staat bekend als Nederlands beste Elvis imitator samen met de WC Experience die al meer dan 25 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland.

Allround, Dance Classics, Top-100 coverband uit Oss Hij & Hullie staat voor een big smile, kleur, gezelligheid en een goed stukje muziek gemaakt door enthousiaste muzikanten met een gulle lach en de roots in goede muziek.

De C-Jays zijn sinds jaar en dag actief op de podia in Nederland. Met een minimale bezetting van gitaar, bas en cajon witen zij een optimaal resultaat neer te zetten. Gedreven door passie, zweet en hartstocht spelen zij op aanstekelijke wijze nummers uit de veertiger, vijftiger en zestiger jaren, met invloeden van Blues, Country, Americana en Rock ‘n Roll.

RaMMBaMM is een rock-coverband met 4 muzikanten van allerlei allooi. Gedreven, spannend en strak leveren zij een explosieve show van top kwaliteit!

Mischien wel de oudste R&R band in Nederland. In 1959 begon de band onder de naam THE JET BLACK ROBBERS en deden zij mee aan talentenjachten. Zij wisten door te dringen tot de finale, die op radio Luxemburg zou worden uitgezonden. Met wat wisselingen van de wacht nog steeds Alive and Kicking.

Blues Touch Festival met Memo Gonzalez & the Bluescasters, King Mo, Tinez Roots Club, The Gundogs, Ruben Hoeke Band, Michael Dotson & Band, PennyLeen Paradise, C-Jays en Blue Flamingo Vivaldi, Oss, zaterdag 2 oktober 2010

Blues Touch 2009 Vivaldi, Oss, The Netherlands 3 Octoberr 2009 Artists: Nova Borgers, Full Service featuring Jan Renders, Bradley's Circus, VanDeVenBand, Magic Frankie, Too Hip For The Room featuring Tineke Schoemaker, Big Blind, Ruben Hoeke en Arthur Ebeling

Frank Anthony waarschijnlijk niet alleen de beste Elvis impersonator van Nederland, maar zelfs buiten de landsgrenzen.

Blues Touch 2008 met on stage Tom Principato & Powerhouse featuring Big Joe Maher Julian Sas Captain Gumbo Thad Beckman Tim Lothar Peterson Dirk Jan Vennik Bass Papa Six-O-Matics Bmaster Saxotones Groove Mission featuring Simone Roerade C-Jays

Ze was tijdens de live sessie van Barracuda al bij ons in de studio, Joyce Bloemers. Ze is op dit moment een van de vaste inval-zangeressen van Barracuda. Ze wist ons te melden dat ze in de band Gewoon Joyce speelt. Een akoestische band met een lekkere rock tint. Tegenwoordig zingt Joyce in Velvet Joy.

Jack heeft zich al lang bewezen als allround entertainer en zanger. Jack is dan ook al vanaf zijn 8e jaar zijn stembanden aan het smeren. Op die leeftijd ging hij langs de deuren en zong dan voor iedereen die het horen wilde. In de jaren daarna nam Jack zo'n 60 keer deel aan talentenjachten door het hele land, waarvan 5 keer aan de Henny Huisman Soundmixshow op locatie. Tijdens deze talentenjachten wist hij diverse prijzen in de wacht te slepen, een bewijs van zijn kunnen.

Met een verfrissende mix aan nummers brengen wij een muzikale reis door de tijd die ervoor zorgt dat het dak er op gelijk welk feest gegarandeerd af gaat.

William Smulders zingt en speelt gitaar. Zijn voornamelijk engelstalige repertoire varieert van lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek tot bekende evergreens, hits van de fifties tot de eighties en rock ‘n roll klassiekers.